Angolra hangoló

Angol kiejtésről nyelvtanulóknak. Segítség angolul tanulóknak a kiejtésük fejlesztéshez. Ötletek, módszerek, ingyenes és vásárolható anyagok.

Friss topikok

angol kiejtés fejlesztő blog

2008.08.11. 22:35 zopar

Egy nagyon hasznos oldal

Címkék: angol beszéd hangok tanul hallás utáni értés angol tanfolyam angol tanulás angol oktatás angol kiejtés fejlesztés beszéd készség

Az angol kiejtés fejlesztéshez szeretnék most ajlánlani minden nyelvtanulónak, aki a blogomat olvassa egy nagyon hasznos weboldalt vagy inkább weboldal csokrot.

Igazából gondokodtam, hogy mit csináljak. Adjam-e meg az eddig általam összegyűjtött ingyenesen használható és legjobbnak gondolt oldalak címeit vagy csak adjam meg azt, ami szerintem jelenleg a leges legjobb. A második verzió mellett döntöttem.

Mégpedig azért, mert ha több weboldalt adtam volna meg akkor azok között könnyű lenne elveszni. Az a gyanúm (magamnból indulok ki), hogy a bőség zavarában könnyű lenne elfelejtkezni az igazi célról, tudniillik, a kiejtés következetes fejlesztéséről. Így viszont, mivel az ember csak egy lehetőséget lát maga előtt, nem kell időt töltenie az összes megismerésével és a legjobb kiválasztásával. Egyből a tettek(tanulás) mezejére lehet lépni.

Az oldal előnye hogy ingyenes, a videók letölthetők mp4 lejátszóra és alaposak, igényesek. Arról, hogy szerintem mi a hátránya majd inkább később írok.

Most arra lennék kíváncsi, hogy mi a ti véleményetek róla. Ha időtök engedi légyszi próbáljátok ki és írjátok meg a véleményeteket egy kommentben! Persze ha ismertek ennél jobb weboldalt azt is szívesen veszem.

Tehát a linkek:

Az angol nyelv (brit angol) hanjait összefoglaló táblázat, ahol a hangok meg is hallgathatók. (Ha az oldal bejön, akkor a "Listen to the sounds of English" feliratra kell kattintani. A felirat az oldal felénél lejjebb található. A megjelenő táblázatban egy hangot a jelére kattintva hallgathatunk meg.)  klikk

A hangokat bemutató, tanító rövid videó leckék (Azt, hogy melyik hangot akarja tanulni az ember azt a "Choose a video" című keretben válaszhatja ki kattintással.): klikk

Jó próbálgatást, tanulást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angolrahangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr61611478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása