Angolra hangoló

Angol kiejtésről nyelvtanulóknak. Segítség angolul tanulóknak a kiejtésük fejlesztéshez. Ötletek, módszerek, ingyenes és vásárolható anyagok.

Friss topikok

angol kiejtés fejlesztő blog

2009.02.08. 00:27 zopar

Ingyen angol kiejtést fejlesztő program

Címkék: ingyen program angol lecke kiejtés oktatócsomag

Angol kiejtést fejlesztő porogramot minden angolul tanulónak érdemes beszerezni. Sokat segíthetnek a kiejtés fejlesztésében. Az ilyen programokról a nyelvtanulók általában nem sokat tudnak, pedig nagyon hasznosak tudnak lenni.

A probléma az lehet velük, hogy nehezen elérhetőek, vagy ha vannak akkor drágák. Most szeretnék bemutatni egy olyan programot, amely minden EU-s országban elérhető és ráadásul ingyen adják.

Angliában fejlesztették ki és használják általános iskolákban az olvasás- és beszédkészség fejlesztésére. Tehát anyanyelvű angoloknak készült, de ha helyesen haszáljuk, akkor kiválóan használható kiejtés fejlesztésére is.

A következő néhány bejegyzésben röviden be fogom mutatni a programot. A program  és az általam hozzá készített magyar nyelvű oktatócsomag a következő két linkre kattintva szerezhető be:

PROGRAM

OKTATÓCSOMAG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angolrahangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr48929421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása