Angolra hangoló

Angol kiejtésről nyelvtanulóknak. Segítség angolul tanulóknak a kiejtésük fejlesztéshez. Ötletek, módszerek, ingyenes és vásárolható anyagok.

Friss topikok

angol kiejtés fejlesztő blog

2009.02.10. 14:56 zopar

Ingyen angol kiejtést fejlesztő program 2

Címkék: ingyen program angol kiejtés oktatócsomag

Azon kívül, hogy az angol kiejtést fejlesztő program ingyenes mit tud még? Nem csak valami "gagyi" dologról van szó? Hát, nem. Összesen 10 területet képes fejleszteni (pl. kiejtés, hallásutáni értés) és minden korosztálynak ajánlják.

Hogyan fejleszti a kiejtést?

Minden angol hangot elsajátíthatunk vele Brit angol kiejtéssel, A hangokhoz nem csak hanganyag tartozik, hanem videón is követhetjük egy száj mozgását, ahogy éppen kimondja az általunk választott hangot. Ezen kívül, a videók felett ott találjuk a hangok fonetikai jelét. Kell-e ennél több egy angol kiejtését fejleszteni kívánó nyelvtanulónak? Az a meggyőződésem, hogy ezt a programot használnia kellene minden angolul tanulónak. Persze vannak más kiejtést fejlesztő programok is, de ingyeneset aligha találhatunk (legfeljebb olyat, ami a próbaidőre ingyenes, utána meg kell vásárolni).

A program tartlamaz 500 alapszót is, amelyek szintén elsajátíthatók a segítségével. Ezek a szavak olyanok, amelyek nagy gyakorisággal fordulnak elő az angol nyelvben, tehát nagyon érdemes őket tudni, illetve érdemes őket pontosan ejteni, mert ha angolul beszélünk mi is gyakran fojuk őket használni.

folyt.köv.

Addig is a program  és az általam hozzá készített magyar nyelvű oktatócsomag a következő két linkre kattintva szerzhető be:

PROGRAM

PROGRAM ÉS OKTATÓCSOMAG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angolrahangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr56934760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása