Angolra hangoló

Angol kiejtésről nyelvtanulóknak. Segítség angolul tanulóknak a kiejtésük fejlesztéshez. Ötletek, módszerek, ingyenes és vásárolható anyagok.

Friss topikok

angol kiejtés fejlesztő blog

2009.03.03. 18:15 zopar

Angol kiejtést fejlesztő oktatócsomag

Címkék: angol kiejtés inygen angol

Hogy megy az angol kiejtés, kedves blog olvasók? Letöltötték már a kiejtést fejlesztő ingyenes programot? Ha nem, ne késlekedjenek. Jobb előbb mint később! Sokat segíthet az angol kiejtés fejlesztésében: klikk ide.

Ahhoz, hogy a legtöbbet tudja az ember kihozni az ingyenes programból érdemes beszerezni hozzá az oktatócsomag is.

Mit tartalmaz az oktatócsomag?

1. Bevezetés: Hasznos gondolatok a kiejtésről, és az angol és a magyar fonetikai ábécéről. Tartalmazza az angol fonetikai ábécé bemutatását, valamint az angol fonetikai ábécé összehasonlítását a magyar nyelvben használt hangokkal.

2. A program beszerzése: Az ingyenes program beszerzésének bemutatása és rövid ismertető. (ingyenesen elérhető itt)

3. Használati útmutató: Megismertet a programnak a kiejtés fejlesztés szempontjából  főbb funkcióival és azok használatával. A program angol nyelvű, de az útmutatóban található képek és magyarázatok segítségével könnyen elsajátíthaja a használatát. (ingyenesen elérhető itt)

4. Tanulási útmutató és 1. lecke: Összegzi a leckékhez szükséges program funkciókat és részletesen, világosan bemutatja a program használatát az első leckében.(ingyenesen elérhető itt)

5. Hangleckék: További 22 db lecke a megtanulandó hangokhoz. A hangleckék tartalmazzák az egyes hangok leírását a magyar anyanyelvűek számára érthetően, úgy hogy nyilvánvalóvá válik a különbség az angol és a magyar nyelv hangjai között. Bemutatják és gyakoroltatják az adott hangot először önmagában, majd szavakban.

6. Hangsúlyleckék: Ismerkedés az angol szavak hangsúly tulajdonságaival, valamint két, hangsúlyt okatató lecke

Az említett programnak és oktatócsomagnak minden angolul tanuló "fegyvertárában" ott kellene lennie. Használatuk erős alapot teremt az érthető beszédhez (mármint az anyanyelvűek számára érthető angol keijtéshez) és a hallás utáni értéshez. Nem elhanyagolható az oktatócsomag használatának hallás utáni értésre gyakorolt hatása sem.

Röviden: It is a must for english learners.

És a program és a tanulási módszer birtokba vételét segíti most 20 perc ingyenes konzultáció skype-on keresztül.

 

Az angol kiejtést fejlesztő oktatócsomag eléréséhez klikk ide.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angolrahangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr2977962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása